Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een huisportret! 

• Mijn portretten zijn niet 100% zoals de werkelijkheid, het portret is een creatieve interpretatie van jouw woning en zal niet 100% overeenkomen of op schaal zijn. 

 

• Je krijgt een rechthoekige en een vierkante DIGITALE versie in PDF opgestuurd naar je mail adres. 

 

• Een huisportret kun je op vele manieren gebruiken. Je mag het huisportret alleen voor privé doeleinden gebruiken. Denk daarbij aan het afdrukken van een grote print of als profielfoto op instagram. Je kunt jouw illustratie ook gebruiken op je verhuiskaart! 

• Je kunt er ook voor kiezen om je huis bijvoorbeeld een roze kleur te laten geven! Of een kleur die lekker matcht in je interieur.

Wil jij een huisportret door mij laten maken? Stuur me dan een mail met de gevel die jij graag geïllustreerd ziet, en graag de voorkeuren voor de vlaggenlijn kleuren. Andere wensen zoals bijvoorbeeld een bepaalde kleur voor het huis ontvang ik ook graag in de mail. De prijs begint bij €95,- exclusief eventueel afdrukken. Wanneer je van jouw print ook graag een nacht versie wilt, komt er nog €10 bovenop. Dan krijg je dus een dag, nacht en vierkant PDF voor minimaal €105,-. De prijst loopt op wanneer je veel aanpassingen wilt laten doen of bijvoorbeeld een a3 print door mij wilt laten afdrukken. Ook zal de begin prijs iets meer zijn als het een heel gedetailleerd huis is. In de prijs zit 1 feedback moment inbegrepen. Nadat ik hem zo goed als af heb stuur ik je een preview, hiermee heb je de mogelijkheid om eenmalig aanpassingen door te geven. Natuurlijk is het mogelijk om daarna toch nog aanpassingen door te geven tegen een meerprijs.

 

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van prachtige huizen die ik heb mogen tekenen: